Design

Bliv en bedre designer i GoBasic

I dette undervisningsforløb fokuserer vi på designet på jeres hjemmeside: Hvordan du laver god vedligeholdelse af dit design og opretholder den gode "design-hygiejne". Se med når Ask forklarer om side- og modulskabeloner samt billedopløsning.

Grundkursus
Sideskabeloner

1. Brug sideskabeloner

Her kan du lære, hvordan du gør brug af dine sideskabeloner eller på engelsk: page templates. De er nemlig sat op, så de følger jeres design. Lær, hvordan du opretter en side ud fra en skabelon, og hvad du skal være opmærksom på, når du vil slette og tilføje nye elementer i skabelonen.

Design options

2. Tilpas modulernes udseende

Her kan du lære at bruge design options for modulerne: Brug de forskellige design options på hvert modul, for at ændre designet på modulet. 

Modulskabeloner

3. Delte moduler

Her kan du se, hvordan du kan bruge delte moduler i GoBasic som modulskabeloner, så du slipper for at oprette modulet fra bunden hver gang. På den måde står modulerne skarpt og i overensstemmelse med jeres design. 

Billeder

4. Billeder

Det rigtige format og opløsning på billederne på dit site er vigtigt, for at designet står skarpt. Se videoen her, og lær, hvordan du beskærer dine billeder bedst, og vælger den rigtige størrelse, når du uploader.

En bedre designer i GoBasic

Tillykke - du er nu igennem vores forløb om design

Er du nysgerrig på mere, anbefaler vi, at du tager forløbet om webtilgængelighed, som også er gratis.

Tilgængelighed i GoBasic

Indhold i forløbet