GoBasics features gør hverdagen lettere i organisationen

Med GoBasic er teknikken klaret på forhånd. Det betyder, at alle fuktionaliteter og moduler følger med og er klar til brug. GoBasic er udviklet, så alle features opfylder organisationens behov i hverdagen – uanset om det gælder formalia eller fleksibilitet. 

Moduler gør det nemt at lave ændringer selv

GoBasic er bygget af moduler, som redaktøren selv kan tilføje, fjerne eller flytte rundt. Det gør det let at bygge en side op eller tilpasse den. Og I kan skræddersy jeres løsning takket være de mange valgmuligheder og indstillinger. 

Kombinér tilgængelighed med lækkert design

Er jeres publikationer tilgængelige? Med GoBasic kan I sætte jeres publikationer op som et selvstændigt "site". Det betyder, at jeres publikationer vil opfylde kravene til tilgængelighed, samtidig med at der er kælet for designet. Og så har I mulighed for at gøre dem interaktive ved fx at indsætte videoelementer.

Få overblikket lige ved hånden

Med Gobasic har I overblikket over de vigtigste ting lige ved hånden. I kan holde styr på trafikken med analytics, og I får hjælp til at se, hvor der er brudte links, manglende alt-tags eller forkert brug af overskrifter. 

Få styr på tilgængeligheden

Lovkravene til tilgængelighed er strikse, men de er klaret med GoBasic. Redaktøren får desuden hjælp til at holde styr på tilgængeligheden på de enkelte sider med tilgængelighedstjekkeren.

Alle sites samlet på ét sted

Med GoBasic har I mulighed for at samle hovedsite, intranet og kampagnesite i samme løsning. Og det betyder ikke, at I skal gå på kompromis med identiteten. Der er nemlig mulighed for at lave design og opsætning på jeres sites vidt forskellige. I kan også tilføje endnu et site, hvis I får brug for det. Det tager 5 minutter.