Kommuner

GoBasic som kommunens samlede digitale platform

Flere kommuner har allerede valgt at anvende GoBasic. Med skræddersyet løsninger til at få alle kommunens websites til efterleve tilgængelighed og fx integration til Borger.dk, Skyfish m.m. er valget gjort nemt.  

Scroll Down

Én samlet løsning for alle kommunens websites

GoBasic gør det muligt at samle alle kommunens websites i én samlet digital platform. På den måde skal redaktørerne kun lære et system at kende, slutbrugeren vil møde et ensartet navigationsprincip på tværs af alle kommunens løsninger, der samtidigt vil leve op til alle gældende lovkrav nu og fremadrettet.

Tilgængelighed ud af pakken

Vælger I GoBasic som jeres digitale platform skal I ikke bekymre jer om at efterleve tilgængelighedsregler, da systemet er optimeret til at efterleve lovkravene. 

Nyt subsite er kun få klik væk

Med få klik kan I have et nyt subsite oppe at køre, der uden ekstra arbejde vil efterleve tilgængelighedslovkrav. For hvert subsite kan I vælge egen identitetsfarve eller et særskilt design/stylesheet, hvis dette ønskes.

Integration til borger.dk

Integration til borger.dk er inkluderet i GoBasic. Borger.dk integrationen er udviklet som et modul, hvor du kan frit vælge, hvilke artikler der skal inkluderes på den enkelte side. På den måde har du både fleksibilitet og fuld kontrol over, hvad der skal vises og hvor det skal vises.

Integration til Skyfish

GoBasic har sit eget mediebibliotek, men har du allerede dine billeder, film, etc. liggende i Skyfish så kan du vælge at benytte GoBasic's integration og derved nøjes med at vedligeholde dine medier i Skyfish.

Skræddersy dit projekts omfang og pris her

Med vores beregner kan du skræddersy dit projekt og beregne en pris på både projekt og hosting + support.

Gå til prisberegner