GoBasic er en hostet service med gennemsigtige priser

Gobasic fungerer som en hostet service, hvor hosting, vedligeholdelse og videreudvikling er klaret for dig. Og opstår der spørsmål undervejs, er vores support klar til at hjælpe - uden beregning. Altsammen til gennemsigtige priser, der afhænger af dine tilvalg, og hvor mange besøg dit site har. I beregneren her på siden kan du se prisen på dit GoBasic-site.

 

Altid inkluderet

Vi står for alt det praktiske og tekniske, når du vælger en GoBasic-løsning. Vi sørger løbende for at optimere og videreudvikle vores Cloud-infrastruktur, uden at I skal bruge kræfter på det. Hvis I ønsker at få etableret en løsning, står vi ligeledes for den indledende konfiguration af features, udvikling af informationsarkitektur og design.  

GoBasic består af en lang række moduler og funktionaliteter. Du kan læse meget mere om detaljerne under vores afsnit dokumentation. Klik her for at få en liste over modulerne.  

Etableringsprisen på en GoBasic-løsning kan derfor holdes på et usammenligneligt niveau sammenlignet med tilsvarende løsninger, da alle gængse moduler og funktionaliteter er inkluderet. Det betyder, at informationsarkitektur, design, indhold og film kan få fokus, og I undgår lange tekniske afklaringer. 

GoBasic inkluderer en avanceret søgning med mulighed for at booste keywords, søge igennem pdf'er, og lave afgrænsede søgninger i en mindre del af sitet. 

GoBasic er testet flere gange af uafhængige sikkerhedsfirmaer og bliver anvendt af en række offentlige myndigheder med meget høje sikkerhedskrav. Vores serviceaftale garanterer, at sikkerhedspatches bliver installeret inden for 24 timer efter udgivelse. 

Alle løsninger har back-up, så sitet kan reetableres, hvis det værst tænkelige skulle ske. Ligeledes er både hosting-setup og CMS gearet til at modstå Ddos-angreb. I tilfælde af et angreb kan der aktiveres en Ddos-side, som renderes i ren HTML og CSS og dermed bedre modstår serverbelastningen.

GoBasic er teknisk implementeret efter retningslinjerne i WCAG 2.1. Og bliver der fundet elementer, som ikke efterlever kravene, bliver de rettet uden omkostninger. Vi har desuden udviklet en lang række tilgænglelighedstjekkere direkte i GoBasic, som gør det nemmere at være redaktør og overholde kravene til indholdsopbygningen. Læs mere om tjekkerne her. 

Vi udarbejder som standard en databehandleraftale med vores kunder. Og selvfølgelig har vi også selv databehandleraftaler med vores hosting-partnere. 

Hvis vi finder vi en fejl i GoBasic, retter vi den. Uden beregning. Og når andre redaktører finder fejl, bliver de også rettet hos jer, uden at I skal have bøvlet. 

Der er dagligt er flere hundrede redaktører, som anvender GoBasic. Derfor bliver fejl hurtigt fundet og rettet, og det gør stabiliteten unik. 

Det er blevet et gængst krav, at man skal have certifikat på sit website. Let's encrypt giver mulighed for at oprette gratis SSL-certifkater gennem server autentification. Vi har udviklet og vedligeholder en løsning, som taler sammen med Let's encrypt og løbende fornyer valide SSL-certifikater for alle jeres sites. Det er nemt og gratis.

Adskillige kunder anvender også GoBasic som intranet. Her opsættes adgangsbegrænsning vha IP-restriction, og så byder GoBasic på alle de vante fordele. 

Med GoBasic Publications er det muligt at lave avancerede digitale medlemsmagasiner eller layoute flotte interaktive publikationer. Og som del af GoBasic efterlever publikationerne selvfølgelig også tilgængelighedskravene.

Beregn din ydelse / md
Ønsker du at bruge GoBasic til websites?
Ønsker du en intranetløsning?

Ønsker du at bruge HTML publikationer?

Ønsker du forhøjet supportniveau og oppetid på din løsning?

Total
= 0 kr. ex moms/md

Køb GoBasic på SKI aftalen 02.19

Vi tilbyder nu offentlige kunder GoBasic gennem SKI-aftalen 02.19 SaaS - Cloud, som en cloud løsning med fast abonnement, til faste priser. Det gør det muligt at indkøbe både udvikling og drift af websites til hele organisationen baseret på GoBasic ved direkte tildeling eller miniudbud gennem SKI-aftalen.

Læs mere om SKI aftalen

Vi tilbyder også...

Har du behov for rådgivning, design eller film?

Har du brug for lækkert design, skræddersyede funktionaliteter eller engagerende film, der kan vække dit site til live? Så vil vi meget gerne hjælpe dig videre med det også. Hos Berú, tilbyder vi konsulentservices i form af digitalt design og filmproduktion.

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.  

Læs, hvad vi tilbyder på Beru.dk