Redigering i sidestrukturen

13-03-2023

Du kan finde en række forskellige redigeringsmuligheder ud for de enkelte sider i sidestrukturen. Når du højreklikker på en side foldes der en række ekstra muligheder ud. Her kan du læse om nogle af dem.

Delete: Slet en side

Når du klikker 'Delete' vil du blive spurgt om du ønsker at slette den pågældende side / node. Når du klikker 'ok' slettes siden.

Change Document Type: Skift sidetype

Når du har klikket 'Change Document Type' kan du vælge den sidetype, du ønsker at skifte til. 

Rollback: Genopret en arkiveret version af en side

Er du for eksempel kommet til at slette vigtigt indhold, kan du få genoprettet en arkiveret version af en side med det tidligere indhold. For at kunne bruge 'Rollback' funktionaliteten skal du dog have arkiveret en version af siden i den tilstand du ønsker.

Højreklik på siden du vil genoprette en arkiveret version af og vælg 'Rollback'. kan du vælge hvilken tidligere version du vil genoprette. I grid editoren ser du nu den arkiverede version af siden. Huske at gemme og publicere for at udgive denne version.

Audit Trail: Se hvilke brugere, der har redigeret en side 

Vælg 'Audit Trail' og du vil nu kunne se en liste over, hvilke brugere, der senest har redigeret en side, hvilke handlinger de har foretaget sig, og på hvilket tidspunkt. 

Publish: Publicér en side og tilhørende undersider 

Højreklik på den overliggende side i sidestrukturen. Når du klikker på 'Publish' vil du blive præsenteret for tre forskellige valgmuligheder. 

  • Publish single item: Denne funktion publicerer blot den enkelte side og svarer til en "normal" Save and Publish
  • Republish: Brug denne mulighed, hvis du ønsker at genpublicere siden og alle undersider, som allerede er publiceret. 
  • Full publish: Du kan benytte muligheden, hvis du ønsker at publicere siden og alle undersider - også dem, som ikke allerede er publiceret. 

 

Se også: 

Kopier, slet, flyt eller sorter sider

Avanceret publicering

Delte moduler og modulskabeloner